OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİMİZ SÜRÜYOR.

Eğitimdir ki bir milleti ; ya hür bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ; ya da esaret ve sefalete terk eder.

Mustafa Kemal ATATÜRK

29.12.2023 49

Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinden aldığımız ilham ve şevkle ; Okulumuz bünyesinde okuma yazma kursumuz devam etmektedir. Değerli velilerimizden yoğun ilgi ve talep gören okuma - yazma kursumuz , eğitimin yaşı ve zamanı olmadığını bir kez daha gözler önüne sermektedir.Okumayı  ve yazmayı öğrenmek için hiçbir yaş ve zaman geç değildir, Okulumuz öğrenmeye ve kendini geliştirmeye çalışan her bir öğrenci ve velimiz için olabildiğince okulumuz imkanının ve kabiliyetinin sınırlarını zorlamakta ve de  yardımcı olmaktadır. Eğitimde geç kalmışlık algısının yıkılması adına eğitim kurumlarımızla sizlerle birlikteyiz.Unutmayalım eğitim için hiçbir yaş geç değildir.

29-12-202329-12-202329-12-2023